0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar

Fiets van de zaak

U bevindt zich hier: Home Fiets van de zaak

Wilt u een fiets van de zaak? Dat kan! Met het Nationale Fietsplan van Nationale Fiets Projecten schaft u heel eenvoudig een fiets van de zaak aan. En, met een fiets van de zaak betaalt de Belastingdienst mee aan uw fiets!

Een fiets van de zaak met het Nationale Fietsplan

Het voordeel met een fiets van de zaak kan oplopen tot maximaal 52% voordeel op een nieuwe fiets. Daarbij heeft u volledige vrijheid in de fietskeuze! De fiets schaft u aan via de vakhandel, er zijn geen extra kosten verbonden aan het Nationale Fietsplan. Daarnaast kunt u met belastingvoordeel Nationale Fietsbonnen en een driejarige fietsverzekering afsluiten.

Voordelen en voorwaarden voor de werknemer

Wilt u ook de voordelen van een fiets van de zaak, maar u weet niet welke voorwaarden daaraan verbonden zijn door de Belastingdienst? Hieronder staan alle voordelen en voorwaarden op een rij.

Doet uw werkgever mee?

De enige voorwaarde om een fiets van de zaak aan te schaffen en mee te doen aan het Nationale Fietsplan, is dat uw werkgever het aanbiedt aan de werknemers. U kunt dit op NationaleFietsplan.nl checken. Doet uw werkgever nog niet mee? Klik hier om uw werkgever op te geven, daarbij maakt u kans op een gratis fiets!


Bookmark and Share