0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar

Nationale Fietsbon

U bevindt zich hier: Home > Werkgevers

Wilt u uw medewerker een origineel cadeau geven? Geef ze dan de Nationale Fietsbon! U kunt de Nationale Fietsbon als cadeau geven bij verjaardagen en jubilea of als bonus voor bijzondere prestaties. Hiermee geeft u uw werknemers niet alleen een heel leuk cadeau, maar ook een ‘gezond en fiscaal vriendelijk’ cadeau!
Iedereen fietst wel eens en daarom is er de Nationale Fietsbon: Een bon speciaal voor fietsers.

Waarvoor is de Nationale Fietsbon te gebruiken?

Uw werknemers bepalen zelf wat zij met de Fietsbon kopen. Zij kunnen het onderhoud of reparatie van hun fiets betalen, maar ook kunnen zij er fietsaccessoires mee kopen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een extra slot, een reparatieset of een kinderzitje. Met de Nationale Fietsbon geeft u uw werknemers dus een leuk en veelzijdig cadeau! De Nationale Fietsbon is te besteden bij ruim 3.000 rijwielhandelaren, er is dus altijd wel een acceptatiepunt bij uw werknemer in de buurt. De Nationale Fietsbon is maar liefst drie jaar geldig.
Stuur een e-mail naar o.v.v. bestelling fietsbonnen om de Nationale Fietsbon te bestellen.

De Nationale Fietsbon in het Nationale Fietsplan

Om maximaal fiscaal voordeel op het complete fietspakket van het Nationaal Fietsplan te behalen kunnen uw werknemers de Nationale Fietsbon aanschaffen. Wilt u ook het Nationale Fietsplan binnen uw organisatie opstarten? Neem contact met ons op of bel
(0513) 64 54 69
.


Bookmark and Share