0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar

Nationale Fietsbon

U bevindt zich hier: Home > Werknemers

Om maximaal fiscaal voordeel op het complete fietspakket van het Nationaal Fietsplan te behalen kunt u de Nationale Fietsbon aanschaffen. Iedereen gaat wel eens op de fiets naar het werk, maakt een fietstocht in het weekend of kiest voor een avontuurlijke fietsvakantie in binnen- of buitenland. …Kortom, iedereen fietst!
Daarom is er de Nationale Fietsbon: Een bon speciaal voor fietsers.

Waarvoor is de Nationale Fietsbon te gebruiken?

U bepaalt zelf wat u met de Fietsbon koopt. Met de Nationale Fietsbon kunt u het onderhoud of reparatie van uw fiets betalen, maar u kunt er ook fietsaccessoires mee kopen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een extra slot, een reparatieset of een kinderzitje. Alles wat met de fiets te maken heeft is te koop met de Nationale Fietsbon.
Met de Nationale Fietsbon kunt u dus alle kanten op!

In het fietspakket (de fiets, verzekering en Nationale Fietsbon) is tot een maximum van € 240 ruimte opgenomen voor Nationale Fietsbonnen. De fietsbonnen zijn beschikbaar in coupures van € 5 en € 10 en genieten hetzelfde belastingvoordeel als de fiets en de verzekering. De fietsbonnen blijven ten minste drie jaar geldig.

De Nationale Fietsbon is te besteden bij ruim 3.000 rijwielhandelaren, er zit altijd wel eentje bij u in de buurt. 

Voorwaarde deelname Nationale Fietsplan

De belangrijkste voorwaarde om de Nationale Fietsbon via het Nationale Fietsplan aan te schaffen is dat uw werkgever het Nationale Fietsplan aan zijn werknemers aanbiedt. Doet uw werkgever nog niet mee? Attendeer hem dan snel op het Nationale Fietsplan. Of meld uw werkgever aan en win een gratis fiets!


Bookmark and Share