0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar

Nationale Fiets Projecten

U bevindt zich hier: Home

Nationale Fiets Projecten is dé specialist op het gebied van de fiets als vervoermiddel in het woon-werkverkeer. Nationale Fiets Projecten bestaat sinds de introductie van de fiscaal aantrekkelijke 'fiets van de zaak' in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van merkonafhankelijke fietsprojecten.
Naast het Nationale Fietsplan biedt Nationale Fiets Projecten het fietsbeloningssysteem Trappers, de Nationale Fietsbon en FiscFree® (de slimste online oplossing voor de WKR) aan.

Missie Nationale Fiets Projecten

Voor alle organisaties en instellingen die hun medewerkers een aantrekkelijk voordeel willen geven is Nationale Fiets Projecten een professionele, pro-actieve, sympathieke en maatschappijbewuste dienstverlener die de werkgever alle zorg uit handen neemt, terwijl de werknemer grote keuzevrijheid heeft, zodat de werknemers hun werkgever zien als een maatschappelijk verantwoorde werkgever.

Adresgegevens

Bezoekadres
Industrieweg 8, 8444 AS Heerenveen

Postadres
Postbus 594, 8440 AN Heerenveen

Telefoonnummer: (0513) 64 54 69
E-mail:

Nationale Fiets Projecten als werkgever

Nationale Fiets Projecten (NFP) is een jonge, dynamische organisatie met 30 medewerkers, gevestigd in Heerenveen. NFP is marktleider op het gebied van de 'fiets van de zaak'. Daarnaast ontwikkelt NFP ook andere fietsstimulerende producten, zoals het fietsbeloningssysteem Trappers en de Nationale Fietsbon. De bedrijfscultuur kan omschreven worden als informeel met een grote mate van betrokkenheid van het personeel.


Bookmark and Share