0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar

Leasefiets

U bevindt zich hier: Home Fietsen naar het werk stimuleren?

Fietsen naar het werk is gezond. Daar bestaat geen twijfel over. Gezonde werknemers presteren beter en voelen zich gelukkiger. Ook dat staat niet ter discussie. Wel is de vraag hoe werkgevers werknemers het beste kunnen stimuleren om meer te bewegen en wat vaker de auto te laten staan.

LOGO_NFP_Fietslease_z_PORTRAIT_FC_RGBkopie
NFP Groep breidt uit met NFP fietslease

NFP Groep biedt al 25 jaar fietsen via fiscale fietsregelingen aan werkgevers aan zoals het fietsplan. Een regeling die tegenwoordig binnen de WKR valt. Per 1 januari 2020 biedt NFP Groep ook zakelijk leasefietsen aan via NFP fietslease. Dit moment valt samen met de invoering van de nieuwe stimuleringsregel van de overheid.
De eerdere ingewikkelde fiscale regelgeving verandert in een overzichtelijke bijtelling van 7% van de aanschafwaarde van de fiets. De huidige regeling van een leasefiets wordt hiermee een stuk aantrekkelijker. Wat kunt u verwachten van NFP fietslease?

Flexibele contracten

Mocht een werknemer voor het einde van de leaseperiode uit dienst gaan, dan blijft u in ieder geval niet met de fiets zitten. NFP fietslease is flexibel in de afkoop of overname van de fiets door de werkgever of werknemer.

Eenvoudige afwikkeling

NFP fietslease richt voor elke werkgever op maat een online portaal in. Werknemers vinden hier alle voorwaarden en kunnen direct een fiets naar keuze bestellen. De werkgever hoeft deze bestelling alleen te accorderen. NFP fietslease regelt het leasecontract, de aflevering van de fiets (inclusief service, onderhoud, verzekering en pechhulp) én de communicatie naar uw salarisadministratie.

Ruim assortiment e-bikes

NFP fietslease biedt een uitgebreid aanbod van e-bikes. Denk naast de ‘gewone’ elektrische fiets in al zijn uitvoeringen ook aan de high-end speedpedelecs.

Voor veel werkgevers én werknemers is het onderscheid niet altijd even duidelijk. Daarom hebben wij de verschillen even overzichtelijk naast elkaar gezet. Mocht u intussen al meer hier over willen weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Infographic fietslease versus fietsplan

Bookmark and Share