0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
Vervolg Man met hond

Het Nationale Fietsplan en de werkkostenregeling

U bevindt zich hier: Home

Vanaf 1 januari 2015 bent u verplicht om de werkkostenregeling (WKR) te gebruiken. Binnen de WKR heeft u een vrij beschikbare ruimte van 1,2 procent van uw totale fiscale loonsom die u kunt besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Een groot voordeel van de WKR is dat u de fiets nog steeds met fiscaal voordeel met uw werknemers mag verrekenen!

Steeds meer zelf de regels bepalen

De werkkostenregeling zorgt voor een vereenvoudiging van de regels. Met het verdwijnen van alle complexe regels rondom de fiets van de zaak mag u, binnen de WKR, de regels voor deelname aan het fietsplan geheel zelf bepalen. U kunt er uiteraard altijd voor kiezen om de huidige regels te handhaven. De beschikbare ruimte binnen uw organisatie is bepalend voor de keuzes die u maakt om uw belastingvrije budget optimaal te gebruiken. We hebben een aantal veelgestelde vragen over de werkkostenregeling voor u op een rijtje gezet.

Nationale Fiets Projecten: uw volwaardige gesprekspartner

Nationale Fiets Projecten is fiscaal specialist op het gebied van de fiets binnen de WKR en adviseert en informeert u graag persoonlijk over de vele mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de beste manier om binnen de WKR de fiets als aantrekkelijke optie in het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket te behouden? NFP kan u vroegtijdig informeren over hoe en wanneer u met het fietsplan de meest voordelige overstap naar de WKR kan maken. Neem hiervoor contact met NFP op via telefoonnummer (0513) 64 54 69 of stuur een e-mail naar .


Bookmark and Share