0513 - 65 34 44 Contactgegevens
Fietsbestelling controleren
Inloggen Nationale Fiets Projecten werknemer | werkgever | rijwielhandelaar
Vervolg Man met hond

Vernieuwingsslag binnen NFP

U bevindt zich hier: Home

De realisatie van de vernieuwde website én digitale nieuwsbrief van NFP Fiets & Fiscus zijn één van de speerpunten van de vernieuwingsslag binnen NFP. Professionaliteit, helderheid en een duidelijke opbouw staan hierbij voorop. Daarnaast is NFP momenteel druk bezig met een uitgebreide digitalisering van de diverse processen én met innovatieve manieren om het Nationale Fietsplan ook binnen de WKR fiscaal aantrekkelijk te houden voor zowel u als uw medewerker. Meer informatie over de werkkostenregeling kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar .

Opbouw website

Onderdeel van de vernieuwde website is onder andere een duidelijk onderverdeling in informatie. Linksboven ziet u drie categorieën waar informatie te vinden is voor respectievelijk werkgevers, werknemers en rijwielhandelaren. In de 'Online Catalogus' kan de werknemer zich alvast oriënteren op een nieuwe fiets en via 'Zoek een Rijwielhandelaar' vindt de werknemer de dichtsbijzijnde rijwielhandelaar. Zowel de werkgever als de werknemer kan het voordeel van een fiets via het Nationale Fietsplan uitrekenen in 'Bereken uw Voordeel'. Op de homepage van www.nationalefietsprojecten.nl vindt u meer actuele informatie.

Nieuwsbrief Fiets & Fiscus

Tweemaandelijks verschijnt de nieuwsbrief Fiets en Fiscus. Hierin staat onder meer relevante informatie over de werkkostenregeling op het gebied van de fiets, nieuwe ontwikkelingen binnen het Nationale Fietsplan en ander actueel (fiets-)nieuws. Meldt u aan voor de digitale nieuwsbrief van Nationale Fiets Projecten:
Naar aanmelden nieuwsbrief


Bookmark and Share